Cine suntem

Remediu pentru infectii urinare

STADA ROMANIA 

Calitate germana in sprijinul dumneavoastra 

Punctul zero al companiei STADA datează din 14 martie 1895, când un  grup de farmaciști germani întreprinzători a decis să colaboreze pentru producerea de medicamente STANDARDIZATE ACCESIBILE TUTUROR PACIENTILOR.

PLAN MONDIAL

Stada este prezenta la nivel mondial prin 50 de unitati juridice in 30 de tari.

IN ROMANIA

Stada este prezenta in Romania din anul 1993 prin produsele grupului Hemofarm, iar din 2006 Hemofarm a devenit parte a Grupului STADA AG.

CALITATE GERMANA

Germania este cea mai mare piata de desfacere pentru produsele elaborate de Stada.

35 DE BRANDURI

Produsele se adreseaza unor specialitati medicale diverse: reumatologie, pediatrie, neurologie, boli infectioase, terapie intensiva, stomatologie.

De mai bine de 120 de ani, STADA are grijă de bunul tău cel mai de preţ: sănătatea. Preocuparea pentru sănătatea şi bunăstrarea oamenilor este în centru atenţiei pentru STADA. Filozofia şi misiunea companiei se bazează pe asta.

Mesajul “TOATE CELE BUNE“ exprimă aceasta şi se regăseşte nu numai pe acest website, ci în toate materialele de comunicare ale STADA. “TOATE CELE BUNE“ înseamnă mai mult decât o dorinţă. “TOATE CELE BUNE“ exprimă standardul STADA – şi de aceea este direcţia pentru cei peste 7.000 de angajaţi STADA la nivel global.

“TOATE CELE BUNE“ înseamnă calitate. Calitatea tuturor produselor STADA… De aceea, doctori, farmacişti şi pacienţi din toata lumea apreciază produsele STADA – numai în Germania sunt alese de mai bine de 80 milioane de ori pe an.

“TOATE CELE BUNE“ se exprimă international pentru că oamenii îşi urează “Toate cele bune“ peste tot în lume. STADA doreşte să împărtăşească aceasta către toţi: “Oricine merita sa-si poata permite Sănătatea!”

Alles Gute! Toate cele Bune! All the Best! Tout le Meilleur! Tutto il Meglio! Svako Dobro!